Selecteer een pagina

verpakkingen / vouwkarton

Verpakkingen bedrukken

Verpakkingen bedrukken

samen voor de beste oplossing

Een standaard verpakking bedrukken, een doosje met venster, bijzondere vormen, onderscheidend stanswerk. Wat je ook nodig hebt: Altorffer produceert je vouwkarton verpakking van begin tot eind. De mogelijkheden zijn oneindig, net als ons vakmanschap. Gewoon goed en snel je verpakkingen in huis? Geen probleem. Met een originele, aansprekende en mooi bedrukte verpakking het verschil maken in het schap? Wij denken mee over de beste oplossing voor jouw verpakkingsconcept. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe jouw massiefkartonnen verpakking een ideaal verkoop- of marketingtool wordt.  

vouwdozen 

Bewijs van functioneel vakmanschap

Een bedrukte vouwdoos verpakking laten maken? Het lijkt eenvoudig. Maar welke techniek is het meest geschikt voor jouw product? Wat kan er wel worden gestanst en wat niet? Welk karton is stevig genoeg? Wat is de goedkoopste oplossing voor je vouwkarton? Wij hebben alle productiemogelijkheden in huis voor jouw vouwdoos op maat. Voor 4 punts dozen, autolock dozen en langsnaaddozen. Maar ook voor verlijmde of ongelijmde doosdeksels, verzenddozen of vensterdozen. Samen zoeken we de beste oplossing voor de productie van je vouwkartonnen verpakking. Van conceptontwikkeling naar productie tot verzending.

4 punts doos bedrukken

4/6 punts verlijmde dozen

Bij deze techniek wordt de doos op 4 (of 6) punten verlijmd. Groot voordeel? Een enkele handeling en binnen enkele seconden staat de doos in elkaar. Je gebruikt ze als geschenkdoos, cadeauverpakking of verzenddoos. Op zoek naar goede en goedkope 4 punts of 6 punts verlijmde dozen? Vraag ons om een offerte.

luxe verpakking menubox

Autolock dozen

Bij autolock doos sluit de bodem automatisch wanneer de doos opgezet wordt. Erg handig en je zet deze doos snel in elkaar. Altorffer drukt autolock dozen tegen scherpe prijzen.

langsnaad doos laten bedrukken

Langsnaad dozen

Langsnaad dozen zijn aan één zijde van de verpakking verlijmd. Dat zorgt ervoor dat het inpakproces sneller gaat. Ook kunnen deze dozen goed verwerkt worden op opzet-vulmachines. Is een langsnaad doos geschikt voor jouw product? Vraag ons om advies over de meest ideale verpakking.

doos met deksel bedrukken

Doos deksel

Een doos deksel bestaat uit twee onderdelen: de bodem en het deksel. Je gebruikt deze vooral als geschenkdoos of verzenddoos. Je wil dus kwalitatieve doos met deksels, maar wel tegen een correcte prijs. Bij Altorffer vind je ze.

verzenddozen bedrukken

Verzenddozen

Jouw product moet onbeschadigd op de plek van bestemming komen. Dat is de belangrijkste functie van een verzenddoos. Maar misschien wil je een extra boodschap meegeven? Je klant verrassen? Of wil je juist een basis verzenddoos kopen tegen de laagste kosten. Wij zoeken voor ieder artikel dat je wil versturen de juiste verzenddoos.  

Vensterdoos Bruynzeel

Vensterdozen

Kleurrijke stiften, fijne chocolaatjes: een vensterdozen gebruik je als de inhoud zichtbaar moet zijn. Want laat het dan maar eens staan. Wij weten precies welke vensterdoos verpakking voor jouw product het meest geschikt is.

menubox

Smaakmakers voor de maaltijd

Een leuke menubox voor een hippe foodtruckhamburger. Een landelijke uitstraling voor je boerenproducten. Een kleurrijk doosje als kindermenu box. Foodboxen zijn de smaakmakers van elke maaltijd en voor elk foodproduct. Zeker als het concept origineel is en de uitvoering perfect. Wij denken graag met je mee.

Sleeve of wikkel bedrukken

Daar draaien wij ons hand niet voor om

Extra bescherming én informatiedragers. Een wikkel of sleeve is een bedrukte huls of hoes die om een product geschoven wordt. Geschikt voor allerlei soorten producten in zowel food als non-food. Snel een sleeve of wikkel bedrukken? Wij hebben veel ervaring in het drukken van wikkels en sleeves en helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing.

brievenbusdozen bedrukken

in stijl op de deurmat

Die leuke attentie, het nieuwe shirtje, het langverwachte boek. Je verstuurt ze in een bedrukte brievenbusdoos. Erg handig, want ze passen – jawel – door de brievenbus. Wij produceren jouw brievenbusdozen in elke maat die je wil tegen een scherpe prijs. Zo bespaar je niet alleen op verzendkosten!

Wij werken al jaren met plezier voor:

verpakkingen bedrukken voor Alcon
groothandel verpakkingen voor Forever Direct
verzenddozen bedrukken voor Futurumshop
luxe verpakkingen voor Keller
bedrukte verpakkingen voor Graphic Packaging
geschenkdoos bedrukken voor Mathys

vragen / antwoorden

Koninklijk wapen van het koninkrijk der Nederlanden

Adres

Strijmaden 13
4703 RG Roosendaal

Contact

T +31 165 522 744
E drukkerij@altorffer.nl

Altorffer

KVK: H20027510
BTW: NL001711957B01

ISO 9001     FSC

                    © 2020 Altorffer print / packaging | disclaimer | privacy statement | aanleverspecificaties