Selecteer een pagina

drukwerk / printwerk

drukwerk zonder enige beperkingen

effectief drukwerk, snel en flexibel

Brochures, folders, flyers, prijslijsten, huisstijlmiddelen, direct mails. Drukwerk blijft een belangrijk middel om je te onderscheiden. Het prikkelt de zintuigen en nodigt uit tot actie. Welk drukwerk je ook wil: wij produceren het in onze eigen drukkerij. Zowel drukwerk als printwerk. Snel, goed en tegen scherpe tarieven. Van ontwerp tot verzending en alles wat er tussen in zit. Vertrouw op onze vormgevers en drukkers voor de beste oplossing. Met een origineel ontwerp, drukwerk tot in de puntjes verzorgd en een effectief resultaat.

drukwerk 

Tastbare bewijs van vakmanschap

Heb je drukwerk nodig? Mooi, want wij zijn gespecialiseerd in zowel digitale druk als offset drukwerk. Natuurlijk kunnen we visitekaartjes drukken. Maar ook bijsluiters, boeken, huisstijl drukwerk, etiketten, flyers, folders, presentatiemappen en natuurlijk speciaal drukwerk. Eigenlijk zit het zo, als jij een ontwerp hebt, kunnen wij het drukken. Maar welke techniek is het meest geschikt voor jouw product? Wat kan er wel worden gestanst en wat niet? Welke papiersoort past het best? Wat is de goedkoopste manier? Samen zoeken we de beste oplossing voor de productie van je drukwerk. Ook hier weer van ontwikkeling naar productie tot verzending.

Speciaal drukwerk

speciaal drukwerk

Afwijkende vormen, opvallende formaten, bijzondere materialen: met speciaal drukwerk val je extra op. Zoek je echt uniek drukwerk op maat? Wij denken met je mee en zorgen voor een feilloze afwerking.

Huisstijldrukwerk

huisstijldrukwerk

Je huisstijl laat zien waar je bedrijf voor staat. Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen zijn de basis van je merkidentiteit. Dat moet goed zijn, tegen goede prijzen. Altorffer produceert het voor je.

Folder en brochure

folders, brochures & flyers drukken

Je prachtige assortiment in beeld. Alle informatie die je klanten nodig hebben. Speciale acties. De introductie van een nieuw product. Met een folder, brochure of flyer breng je de boodschap over op je doelgroepen. Wij maken ze voor je.

Boekomslag

boeken drukken

De eerste indruk maak je maar één keer. Zeker als het gaat over een boek. De omslag van je boek bepaalt of de lezer het in de winkel oppakt. We zijn met onze enorme ervaring en kennis op het gebied van boeken drukken graag je partner.

Direct mail

direct mail

Wees uniek en val op. Dit doe je met een persoonlijke direct mailing. Direct mail is een zeer effectief marketinginstrument om je doelgroep te bereiken. Wij zijn sterk in datagedreven print- en drukwerk. Er is meer mogelijk dan je denkt. We vertellen je er graag over.

Etiket

labels & etiketten

Labels of etiketten zijn allereerst bedoeld als informatiedrager. Maar zeg nou zelf: met een mooi etiket verkoopt de wijn een stuk beter. Door een goed ontwerp en hoge drukkwaliteit worden je labels en etiketten een effectief communicatiemiddel.

brochures drukken

periodiek of eenmalig

Naast het ontwerp is ook de kwaliteit van jouw brochure die bepaald of deze gelezen wordt. Dus pak je moment. Brochure printen op speciale papier soorten. Heel dik, dun, groot of klein. Offset of digitale druk. Samen met jou zorgen we ervoor dat je een onuitwisbare indruk achterlaat.

catalogus drukken

alle productinformatie binnen handbereik

Is jouw assortiment van een noemenswaardig formaat? Zien jouw klanten soort de verschillende productbomen het complete bos niet meer?Een keurig geordende catalogus drukken is dan altijd een goede oplossing. We hebben een scala aan voorbeelden liggen. En heeft de ontwerper ondersteuning nodig staan we klaar met raad en daad. Zo ontstaat er elke keer weer een hoogwaardig ontwerp. Gecombineerd met een hoge drukkwaliteit worden jouw nieuwe catalogus een effectieve sales tool.

Wij werken al jaren met plezier voor:

vragen / antwoorden

Koninklijk wapen van het koninkrijk der Nederlanden

Adres

Strijmaden 13
4703 RG Roosendaal

Contact

T +31 165 522 744
E drukkerij@altorffer.nl

Altorffer

KVK: H20027510
BTW: NL001711957B01

ISO 9001     FSC

                    © 2020 Altorffer print / packaging | disclaimer | privacy statement | aanleverspecificaties